Da se ne bodo režali samo izbranci, tokrat rubrika Saj ni res pa je ekskluzivno za vas na tej povezavi.

Kot zmeraj, nisem pozabila na vas, se pa dogaja toliko v teh norih časih, da si človek komaj najde čas tudi za blog.

Pa lepo po vrsti. Jutro se mi je začelo se s pasjim sprehodom. Ne vem, a je bil pes bolj razočaran nad dežjem ali nad pelerino, iz postelje ni ravno pritekel. Popedinam jaz to jutranje nujno opravilo, čeprav bi se do sedaj že lahko sam navadil opraviti jutranja opravila. Zgleda, da potrebuje družbo in občinstvo pri teh opravilih. In vi se čudite, ko govorim o Drama Queen?! In potem gre spat. Ali pa poležavat, stara, ti pojdi pa na šiht. Jebem ti jaz takšen pasji lajf!

Pridem domov, s hčero sva dogovorjeni, da greva v trgovino. Še prej pa na izi pizi kviki sprehod s psom, itak.

Globoko vdihnem, poiščem vrečke za v trgovino, ji jih porinem v roko in greva. Ustavi avto pred štacuno in… “Vzami vrečke.”

Ni bilo treba reči karkoli, dovolj je bil smeh. Te jebene vrečke, ki sem ji jih porinila v roko, je pospravila! Gat ne pospravi tako hitro, bemu motorko! Dostojevski je res napisal roman, ta lik sem rodila, bemu svetnika!

Verjemite mi, da sem se konkretno razkajfala, mula se mi pa reži in kliče svojega tipa in mu razlaga o tem, kako je mati jezna! Če ne bi vrata zavil temu najhitrejšemu spermiju, krucifiks in jetra na žar!

Prideva ti midve po šopingu domov. Zlagam jaz meso v skrinjo, ko se spomnim…

Mula je kupila sladoled za psa par mesecev nazaj in to v obliki mletega mesa! Jaz pa razmišljam včeraj o tem, zakaj za krščenega Matička, mi celo stanovanje smrdi! Verjetno se je merjasec gonil. Ali je bila pa svinja med zakolom po porodu… No, rižoto sva si, brat bratu, razdelila s psom. Njemu je pasala. Pitaj boga o kateri živalski pasmi je bilo govora preden je pristala v mešanem mesu!

Pride ti mula domov, ji povem to o včerajšnji rižoti in ti ona meni: “Mat’ dobr’, da še ne lajaš!” Matere mi, da nisem vedela a bi jo s copatom zadela ali bi bilo vredno, da se stegnem.

Skratka, kadilo se mi je iz ušes, frdamana mula se je režala, da jo je bolel trebuh, revše od psa je pa pobesilo ušesa.

Za konec dneva sem ju poslala na obisk. Za popotnico je pes dobil govedino iz župce, jaz pa še zmeraj ne vem, katero žival sem imela na krožniku. Po vonju sodeč je bila v žlahti z dihurjem.

Pa lepo se imejte in pazite, kaj daste na krožnik.