Že dolgo nisem nič napisala, pa naj preverim, če sploh še znam.


Saj bi se zahvalila staršem, predvsem mami in očetu, pa smo o tem že. Zdaj mamo slišim vsak dan, oče pa ni samo v drugi občini ampak celo čez mejo. Če je sploh še živ…


Pa lepo počasi. Tisti, ki me spremljate v uradnem mediju, ker baje to po novem je, veste, da še diham, vsake toliko malo pljunem, sicer sem pa čisto fajn. Živa in (zaenkrat) zdrava. No, dokler mi ne poči film in bom šla lizat tipke na semaforju. Predvidevam, da so dovolj okužene. Potem me bo pa ali pobralo ali bom lahko šla pa k mami v eno oseminsedemdeseto občino. Kaj vas briga, kje se bom peljala!


Verjetno vas res premalo bere bloge ali pač ničemur in nikomur več ne verjamete. Nočem trditi, da delam vse prav, se pa trudim. Zaenkrat mi uspeva ostati neokužena. 


O maskah smo že, čeprav se mi še zmeraj zdi, da je to za posameznike vesoljska znanost. 


O kupovanju z očmi in ne z rokami, smo tudi že. Pa naj vas tokrat seznanim z drugačnim praktičnim nasvetom, če dovolite, seveda.


Počnite, šlatajte in božajte kar želite, le pred tem, ko se dotaknete sebe, si umijte/razkužite roke. S tem nisem mislila, da se morate po seksu s članom istega gospodinjstva vreči v razkužilo, da se razumemo. Vsekakor seksajte čim več, ker se med samim dejanjem sprošča hormon sreče. Vsaj nekaj v teh časih.


Ups! Malo sem zašla. 


Hotela sem vam priporočiti, kako pravzaprav preverite nehotene samodotike. Zdaj, ko ste doma in itak samo ležite na kavču, imate čas, da se odvadite nezdravih navad. Recimo, dotikanja obraza. 


Vsi vemo, da se nohtov ne grize. Ne liže se prstov med obračanjem listov v knjigi. A vam res moram napisati, da poližete vso svinjarijo?


No, ker imate čas, lahko vadite. Recimo tako, da se naličite. S cenenimi ličili. Ja, tudi moški! Doma ste, nihče vas ne bo videl! Torej, naličite se ali se preprosto našmirajte z nečim, kar se hitro razpaca. Lahko tudi s pustnimi barvami. Potem počnite vse, kar pač počnete čez dan. Zvečer se poglejte v ogledalo. Brez strahu, ni potrebno evidentirati dokaza. Za osebno rabo preverite, kaj ste naredili z obrazom. Kolikokrat ste se obraza dotaknili nevede. Naslednji dan ponovite vajo in se poskusite zavedati kdaj in zakaj ste se dotaknili obraza. Ponavljajte do perfekcije.


Obraz vam bo hvaležen zmeraj, v času korone pa še bolj. 


Se zahvaljujem za branje in pogumno naprej!