POSLOVNA PRILOŽNOST

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Draga mama, izpolnjujem ti željo, prijatelju pa, da se mu ne bo posušila kartuša. Res je, že precej časa nisem pisala bloga. Krivda je, seveda ne moja, temveč zobozdravničina. 

Hotela sem, mamice mi moje, le da sem nekoliko zamudila trenutek. Saj pravzaprav je pa čisto vseeno, če pišem, vi pa berete z rahlo zamudo, ker spremenilo se itak ne bo nič.

Torej, kadilka sem. Lahko me pribijete na križ, vendar tako pač je. In da boste še bolj besni, vlečem ga z užitkom. Cigaret, da smo si na jasnem!

Grem jaz po cigarete v trafiko, pa jih ni. Grem v trgovino, jih ni. Jebela, da me je prijelo, da grem na pošto vprašat. Če prodajajo marele, ker, glejte, ko prideš na pošto, sveti sonce, dokler dočakaš, da prideš na vrsto, sploh novembra, se vsuje. Vse pri roki, še sveče za na grob, če te med čakanjem pobere. Temu se reče strokovno širitev gospodarske dejavnosti. Morebiti čikov res nimajo, komot pa ponudijo komunalne storitve s fajmoštrom pa prgiščem zemlje. Reševalnih prevozov zaenkrat tudi še niso predelali. Bistveno je, da poštar zvoni samo dvakrat in da ti na dom pritroga hladilnik, ker kdo bi se pa obremenjeval z priporočeno pošiljko. Če je v doglednem času ne dvigneš, ti jo itak poštar flikne v kaslc. No, če veš, kje ga imaš. Komot se izgovarjaš, da pojma nimaš, da ga sploh imaš, še bolj posrečeno pa je, da se izgovarjaš, da ni bilo v njem nič. No, vsaj tistega ne, kar ti očitajo na sodišču. Ups, malo sem zašla.

Torej, najdem jaz čike na pumpi. Jebela, no, spet ni prav, ker delam gužvo. Tako vsaj pravi kolegica. Zdaj... resno razmišljam, če ne bi šla naslednjič po njih kar v lekarno. Po možnosti na recept. A da ne? V mesnico verjetno tudi ne, ker prasci načeloma ne kadijo. Oprostite, kaj pa širjenje gospodarske dejavnosti, ha?! 

Očitno vsi delajo na tem, da bom zdrava umrla kako leto pozneje. Vsaka čast, dragi moji, samo vizitke tudi skoraj ne najdem na pošti...

Če nekoliko povzamem, ni nič več tako, kot je bilo. Baje je bolje. Boj za stranke in kapital, jaz, izgubljena duša, pa ne vem, kam naj grem po znamko, kje prevzamem paket in kam naj se odpravim po čike. Bemti, da rabim poslovno priložnost! 
 

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers