ZDRAV, MLAD, BOGAT

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

December je tako, rahlo naporen mesec. Fino je, da pretrga tisto silno novembersko deževno depresijo. Vse se blešči, mi bi se pa tudi radi. Problem nastane, ko bi se bilo treba večkrat bleščati. Kmalu postane kar predolg, beri prenaporen.

Če jih imaš malo čez petindvajset še gre. Žur do jutranjih ur, par ur spanca, šiht in ponoviš vajo. Ko jih imaš dvakrat toliko, si sicer še zmeraj prepričan, da zmoreš, skačeš kot utrgan, preplešeš skoraj vso noč, samo zjutraj imaš občutek, da te niso dobro sestavili. 

Pravijo, da se klin s klikom, če smo že digitalizirani, zbija in po službi nazdraviš s šefico. Nazdravljaš še s prijatelji. Pa kuža te čaka. Potem je treba še tvitniti, ker sicer ne obstajaš.

Hvala bobu in vsem vrtnim palčkom za soboto! Ko se zbudiš, čutiš, da si živ. Občutek imaš, da so žive in živahne tudi vse celice v vseh mišicah, ki jih premoreš. No, skoraj vse. Glasilke so užaljene, ti pa še jamrati ne moreš na glas. Družinski člani so srečni, ker jim daš mir, kregati jih pa tudi ne moreš. Če te niso prej, te bolijo roke potem, ko z njimi govoriš. Na srečo vsaj psu ni treba očitati lekcije, ker razume že pogled. 

Najbolje, da se delaš čez vikend mrtvega. Ali vsaj bolnega in osvojiš kavč in deko pa knjigo pa čips. Ješ itak lahko v vseh pozah in ob vseh urah. Jeba je edino, ko ti hči spusti glasbo. Saj se trudiš igrati nepremičnino, le da dolgo ne zdržiš. Poplesavaš po dnevni, ker, če te že boli, naj boli tako, kot je treba. Nimaš več dvajset let, pa kaj bi komplicirali! Do ponedeljka vežbaš, v ponedeljek je pa novi teden, kaj čemo. 

Pa uživajte v decembru, pazite le, da ne boste januarja jokali! 
 

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers