THE FIRST GLOBAL PROBLEM

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Spremljam dnevnopolitične oddaje, ki mi včasih rahlo dvignejo tlak, vendar ne morem mimo dejstva, da me pravzaprav ona Dumpova dečva preko luže ne zanima kaj dosti. Pravzaprav mi je za ameriško prvo damo malo vseeno, ker če sede američanom, bo tudi meni čisto prav, ne glede n  to, kako se vede, obleče ipd.

To, da Pikaču po Turčiji pospravlja, ni zanemarljivo, mi je pa nekoliko bližje. Priznati mu je treba, da je delaven človek. Zelo. Verjetno ima tudi dovolj sorodnikov za izpraznjene funkcije po državi...

Ne, moj prvi in največji svetovni problem zjutraj je, kako bom odprla oči! Če budilki nekako uspe, da me prestraši in preživim, je drugi največji problem to, kaj bom oblekla. Za tistih petnajst minut hoje do službe bi bilo verjetno itak vseeno, če bi šla kar v pižami, ker se je treba v službi itak preobleči, a kaj, ko bi se znalo dogoditi, da me kak mimoidoči avtomobil z modro lučko odpelje kam, kjer bi imela pogled zgolj na štiri stene in posteljo...

Včasih se temu problemu pridruži še tisti, povezan z obuvali. Revca, kot sem, itak nimam kaj obuti. No, včasih dilemo reši kar omara in obujem tisto, kar iz nje pade. Včasih zna pozitivno presenetiti. Kot, da bi me v nulo poznala!

Pa da ne pozabim, včasih je potrebno zjutraj popraviti tudi lak na nohtih... To je pa problem. Vidiš nič, ko pa čutiš, da imaš lak vsepovsod drugje le na nohtih ne, je rahlo zoprno. Potem pa še tisto stanje, ki ga poznamo ženske, ki si nohte lakiramo: nemočnost med sušenjem laka. Edino, česar se lahko lotiš, je pitje kave, ki si jo skuhala prej, in pisanje bloga.  A ni to največji svetovni problem?! 

Kakšna svetovna lakota, kakšna begunska kriza, kakšna teroristična dejanja zjutraj?! Lak na nohtih, ki se ne suši dovolj zgodaj, je problem!

Samo malo... mislim, da se je posušil..

Pa lep dan vam želim!

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers