PLAN ŽNJ

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Spadam med ljudi, ki imajo radi točnost. Spadam med ljudi, ki se držijo načrtov, pa čeprav jih je potrebno sproti prilagajati. Spadam med ljudi, ki se držijo rokov.

Pa da začnem kar doma. Ko ti kot mladi mamici rečejo, da so z malimi otroki mali problemi in da problemi rasejo z otrokom, itak ne verjameš, dokler ne preizkusiš tega na lastni koži. Ljudje namreč marsikaj pravijo, kar verjameš, ali pa tudi ne, je stvar osebne naravnanosti. 

Torej, z mulo se dogovoriš nekaj, potem pade nekoliko telefonskih klicev, ne s tvoje strani, in na koncu iz plana A prideš do plana Žnj. Večja kot je časovna razdalja, večji je razpon med plani in črkami abecede. Torej plan premo sorazmerno s časovno razdaljo rase, če se izrazim po matematično. Če je interval primerno dolg, ugotoviš, da iz prvotnega plana ostane zgolj še dim. Evo, @Slovenka2be ta "zgolj" je izključno zate. Ja, spomnila sem se nate, punči.

Zgleda, da tega mula nima po meni, ker se njeni plani spreminjajo s svetlobno hitrostjo, beri s hitrostjo izmenjave telefonskih klicev. Mama je tu nekje kolateralna škoda, če se izrazim po vojaško. Do trenutka, ko prideš do te ugotovitve, navadno preteče kar nekaj vode, beri besednih dvobojev. Potem osvojiš tudi to lekcijo in planiraš po svoje. Včasih se plani celo uspejo prekrivati in potem je mama neizmerno vesela. 

Danes ne planiram nič, ker se je jutranji plan že sfižil. Pa tako dobro je kazalo. Prepustila se bom torej presenečenju. Kakršnemu koli. Slab itak ne more biti, ker je vikend in časovno nisem omejena. Imam plan: Ne prepusti se planu!

Pa lep vikend vam želim!

 

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers