MATILDA JE DESC!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Sedim tako in razmišljam... Ma kaj razmišljam, misli mi tečejo same! Žalosten človek tuhta in v solzah zaspi. Ni odgovorov na zakaj, niti na kdaj, še manj pa na kaj. In me prešine, da je zopet baba kriva, Matilda pravzaprav, ki pride po nas. Priznam, ne ljubi se mi guglati, zakaj ravno Matlda, se pa ob imenu spomnim filma z dekletcem, ostale scene si vrišem pa kar sama. Mislim, saj bi lahko bil Francelj, ali pa Pepe, od kje ravno Matilda?! Zmeraj moramo biti babe nosilke slabih stvari ali kako?!

Ja, slabša se mi.

Pravzaprav me pa bega nekaj drugega. Pravijo, da pride po nas Matilda. Ženšče naj bi imelo koso. Predstavljam si, da gre za gluho babše z precej ostro koso. Verjetno prihaja iz Francije, ker me tista naprava spominja na giljotino. No, komot bi bila tudi kmetica, ker srp pa to. Kakorkoli, če mi je že ime všeč, mi pristop vsekakor ni.

Mislim, mora biti gluha, ko zmeraj odpelje s sabo osebo, ki ji še ne bi bilo treba na ono stran, ko ima vendar toliko potencialnih kandidatov, ki sami nase dvignejo roko... Ne vem a tiste zgreši in jih poljubi potem, ker se medtem ukvarja s tistimi, ki jim še ne bi bilo potrebno prestopiti tistega dokončnega praga in pozabi na one prve... Jo daje še demenca? Predvidevam, da gre za razcepljeno osebnost. Vsaj. Pa nepopustljivo tudi.

Tisti, ki me poznate, boste ugotovili, da mi gre na bolje. Ali pa na slabše, ko se šalim na ta račun.

Torej, čisto komot si predstavljam gluho teto, ki ne sliši nič na tisto uho, verjetno je pa še slepa poleg, ker videti tudi ne more dobro, koga vleče s sabo, ker sicer ne bi odpeljala s sabo otrok, pa mamic, pa... Mislim, halo, teta?!

Čisto komot si predstavljam, da bi jo vprašala: "Hej, Matilda, a bi se midve lahko zdilali za jutri, veš, danes nimam časa." Kaj pa tisto:" Čakaj malo, daj, pojdi en krog, pa se vidiva spet naslednji teden, če bom imela čas." Mislite, da bi šlo? Scene se pišejo kar same, nisem pa čisto prepričana, da bi slišala. No, saj risati tudi znam, se mi zdi. Morda bi pa vseeno šlo, kaj pravite?

Konec koncev, Matilda mora biti gluha, slepa pa še nepopustljiva zraven, da vztraja pri svojem. Verjetno je preoblečen desc, ker ženske pa že nismo take, mar ne? Med čakanjem bi se vsaj enkrat premislile, če že ne trikrat. Matilda je desc, vam rečem.

 

 

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers