LJUBLJANA MOJE MESTO

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Kot vsako mesto, predvsem pa prestolnice, ima tudi Ljubljana kar nekaj prireditev. Trenutno se veliko ljudi druži na prostem. Prednovoletni čas je čas druženja pa tudi čas kuhančkov okoli Prešernovega trga.
Je pa tudi čas, ko narediš obračun letošnjega leta. Vsak po svoje, nekateri v sebi, spet drugi pokažejo svoje dosežke tudi javnosti.

Tokrat sem se enega udeležila nekoliko drugače. Pa čisto slučajno. V Kavarni Drama je imela svojo predstavitev simpatična kreatorica Urška @Tubicious . Ročno ustvarja torbice in različne modne dodatke pa z različnimi predmeti se postavlja na razstavah. In vse to počne, ne se čuditi, iz reciklirane gume. Saj veste, ekologija pa to. Skratka, modelka, kot se šika. Pa ženska na mestu. No, ženska, ki ustvarja za ženske.
Ker si pa lahko še tak umetnik, še tak kreator, še tak oh in sploh, ti brez podpore odličnega promocijskega materiala težko uspe. Sploh, če si iz lepe a vendar majhne deželice pod Alpami.

No, in tukaj vskoči odličen fotograf, umetnik svojega posla Matjaž @JackalKlein s svojim nahrbtnikom. Ja, prav ste prebrali. Ni mu dovolj fotografski aparat, ne, rukzak rabi, model!

Ne glede na prošnje, da bi mu zrla čez ramo, je bil neomajen. Surovega materiala v obliki fotografij ne kaže! Pa tako lušno bi bilo videti razliko med prej in potem. Človek se ni dal. Dovolil je zgolj, da mu držim lučko. Ono majhno reč, ki jo je potrebno držati v pravilni smeri, pod pravim kotom… ja, ne glede na to, da se je na predstavitvi točil tudi sok za odrasle…

Vam povem, da niti lučke ni najbolj enostavno držati, sploh, če si rahlo radoveden in želiš videti, kaj se dogaja za aparatom, pa pred njim, pa si predstavljati, kaj oni za njim dobi v objektiv…
Vedela sem, da bodo slike lepe, toliko Matjaža že poznam, so me pa vseeno rahlo presenetile naslednji dan čeprav sem bila tam in videla izza prve kamere.

Priznam, ni lahko biti umetnik. Tako avtor kot maneken in fotograf. Vse troje je pomembno in delovati mora usklajeno.

Zato… hvala vsem trem, da sem bila lahko zraven. Majhen nepomemben del teama, ki je vrhunsko opravil vsak svoj posel in ga povezal v celoto, ki bo uspešno konkuriral trgu.


Zato vsem trem še enkrat: hvala in veliko novih izzivov in uspehov tudi v prihodnje ter Srečno Novo leto 2016

 

 

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers