DAN PO DOBRI ŽURKI

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Počutje na dan po žurki je premosorazmerno z količino vnešenih maliganov. Nekoliko se toleranca zniža tudi z leti. Že res, da imaš za sabo kilometrino, žal pa zmeraj manj kondicije. Morebiti je najbolje, da se vedeš preventivno. Ne, ne da manj konzumiraš, temveč planiraš nekoliko več prostih dni po dogodku.

Če na zabavi ne oponašaš ravno hloda, je najmanj, kar se ti zgodi naslednje jutro, to, da si prepričan, da si živ: namreč vse te boli. Če ti uspe odpreti oči, si včasih celo presenečen, če se zbudiš v nesvoji postelji. Pustimo podrobnosti.

Ko se odšlepaš do kopalnice, bi bilo najbolje, da se vržeš pod mrzlo vodo. Kar ostane, lahko popiješ. Organizem namreč potrebuje vodo. 

Če imaš srečo, ti zunanji zvoki ne zabijajo dodatnih žebljev v glavo, če le te nimaš... hja, pritožiti se itak ne moreš nikomur. 

Dokler se vsaj malo ne zbrihtaš, je bolje, da ne odpiraš ust. Morebiti se boš ustrašil glasu odrajsane pločevinke. No, če imaš srečo, si vsaj na koliko toliko dobrem glasu. Si bodo pa bližnji oddahnili, če glasu ne moreš spraviti iz sebe, ker jim niti jamranja ne bo potrebno poslušati. Rahlo nerodno je le, če moraš koga poklicati po telefonu. Če imaš srečo in vseeno nisi tako zadet, se ti uspe spomniti, da obstajajo tudi sms-ji.

Želodec? O, krucinal! Kot, da bi imel kontejner namesto organa v sebi. Pravijo, da se klin s klinom zbija. Imajo prav. En dober štamperle navadno pomaga, nerodno je le, če žuriraš dan za dnem. Mislim, koncentracijo v krvi je nekako treba obdržati, le šoferja se ne igrajte.

Včasih je potrebno prečekirati tudi telešček. Že res, da se vseh poškodb morda niti ne boste spomnili, oskrbeti jih je pa vseeno potrebno. Predlagam, da se lotite tega profesionalno: enga zvrnete za korajžo, drugega pa uporabite v razkuževalne namene. Pa ne spet razkuževati drobovja! Ker če boste pretirano korajžni, se zna zgoditi, da boste namesto ene videli dve mesti, ki ju je potrebno oskrbeti. Človek ima potem problem, katero je pravo.

Morda sem kaj izpustila, me pa morate razumeti. Pisati blog po zabavi je nekoliko težje. Se bom pa popravila, obljubim. Do naslednje zabave.

Pa imejte se fajn!

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers