ŽENSKE SMO Z VENERE, MOŠKI STE Z LUNE, ŽIVIMO PA NA ZEMLJI

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Razmišljam. No, ne ravno, ker sem ženska. Samo kavo pijem, prsti plešejo kar sami. In ne boste verjeli, še pred prvo kavo pišem! Razmišljam... ah, ne, spet pomota. Kakšno razmišljanje, ko pa sem ženska v osnovi?!. Že res, da se spola dopolnjujeta, smo pa kot bi padli z Marsa ali Venere, vegetiramo pa tukaj.

Če začnem pri moških, vam je verjetno jasno, da se je moški razvil iz lovca. Saj veste, da je bilo tudi v jami treba jesti. Torej, model vzame puščico, jo zabriše na ramo in se fokusira na plen: srno, merjasca... Saj je vseeno, samo da beži pred njim in da je užitno. Čim večja je bila zverina, tem bolj je bila družina sita. Zgleda, da je ostala ta lovska navada v genomu. Če pošljete sedanjega desca v trgovino, se bo fokusiral na tiste tri stvari, napisane na listku in prinesel ravno tisto, kar piše na njem. Lovi, model po trgovini lovi tiste tri reči! Kar se njega tiče, bi bil lahko potres, ker on vendar lovi! 

Če slučajno koga sreča, zna biti to znak za katarstofo. Vi lahko čakate z usranimi rokami za štedilnikom, desca vam je pa nekdo zmotil in bivakira v gostilni. Na srečo imamo sedaj mobilne telefone, tako, da je možno korenjaka opomniti, da se kosilo ne bo skuhalo samo, medtem, ko z sestavinami greje stol v gostilni.

Zdaj si pa predstavljajte, kako hudo mora biti, če si Hugh Hefner! Lovec, ki med čredo mora izbrati ulov! Pa saj se mu lahko še zmeša, ko se mora odločiti za eno med mnogimi! In zakaj bi se človek čudil, če ga izda srce?! Toliko samic on se mora pa fokusirati!

In potem imamo žensko. Mamo, nabiralko v osnovi.To travco rabim, pa to zelišče je uporabno, ono listje je tudi užitno... Le zakaj se čudite, če gremo v trgovino po osnovne tri stvari, domov nas mora pa pospremiti nekdo, ki nam poriva voziček. Srčki, samo voziček! Vam je sploh jasno, kako je to, ko je potrebno videti vse stvari naenkrat in veš, da poleg osnovnih treh, doma manjka še tega in onega?! Predvsem onega. No, tudi čevlji štejejo med osnovno opremo. Smo se pač iz nabiralk nekoliko dvignile. Civilizacija srčki!

Torej si zdaj predstavljajte sprehod teh dveh do potankosti različnih osebkov. Če nista več zaljubljena in torej uspeta nekoliko razmišljati, sploh, pa če sta nekoliko skregana, si predstavljajte miselni tok v množici ljudi: on med ljudmi išče žrtev, ki bi jo z veseljem podrl, ona reva se pa ne more odločiti, komu bi se dala podreti, ker je enostavno preveč, no, hmmmm zelišč, bi lahko napisala.

Vidite, kako komplicirano zna biti, če si enega spola, živiš pa z drugim? O, onih, tretjih, brez jajc niti ne bi. So vsi v politiki, se mi zdi.

Pa lepo se imejte in ne pozabite, spola sta načeloma dva. Uživajte, ne glede na spol!

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers