ŽENA NE BO DOMA!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Pride čas, ko se dolgo časa edini mudonja v kolektivu ukloni... ja, komu drugemu, kot ženski! Ker se bo modri bratec v kratkem času poročil, mu je koristno, sploh, ker gre za babji kolektiv, podati par koristnih nasvetov. In končno bo lahko koristno uporabil poznavanje znamk tamponov, ko ga bo žena poslala v štacuno. Pa nohtkov ne bo pilil zgolj sebi. Ups, pazi, ne preveč ostro, ker znajo praske na hrbtu skeleti!

Če se je še do nedavnega pred prijatelji lahko pohvalil, kako je edina moška duša v kolektivu, mu je tudi to pred kratkim odklenkalo. Dobile smo novo moško žrtev, torej je treba tega junca poročiti. Le zakaj bi bilo njemu drugače, kot nam, ha?

Srček, v garderobi glej zgolj v svojo omarico in ne v kolegičino rit! Nikar se ne slini, ko gre mimo tebe kaka brhka študentka! V kratkem ne boš imel več časa slajdati po mobilcu, ker ti bo žena hitro našla kako delo, sicer lahko slajdaš po njenem teleščku. Upam, da ti tega ni potrebno narisati. Igrice se igraš izključno z njo. Igralnica odpade, razen če imaš v mislih spalnico. Po želji lahko uporabiš tudi kuhinjo in mesiš na mizi.

Lepo jo prosi, da dvigne noge, ko boš sesal. Stanovanje, teslo! Zapomni si, da ima žena zmeraj prav in besedno igro zmeraj po moško zaključi z "Da, draga." Izogneš se vojni, ki je ne boš nikoli dobil in, kar je še pomembnejše, spanju na kavču, če ne celo na balkonu. Saj se vendar ne poročaš zato, da te bo zaprla iz spalnice, mar ne? Glavni si edino, ko ona ne govori, saj je to jasno, mar ne? Ko je utrujena, zgolj šepeči, ker sicer si ga nasrkal. Pol ure te bo kregala in na koncu rekla, da nima besed. Nikar se ne skrivaj pod mizo, ker, ti rečem, da te bo prej ali slej dobila ven, oziroma boš prilezel po štirih in to sam.

Ženo se zbuja nežno. S poljubom in s kavo. Lahko tudi z zajtrkom. Čisto nič neobičajnega ni petelinji zajtrk. Če si pozabil, kaj je to, poguglaj. Predno zaspiš, jo nežno poljubi, ker si boš zapomnil, če je ne boš. Vajo ponavljaj vsak dan, dokler ti ne preide v kri. Ne drzni si pozabiti obletnice poroke! Ne veš, kaj te čaka, če jo boš. Ne pozabi niti njenega rojstnega dneva, pa taščinega, sestrinega in kar ima še žlahte. Tudi, če ti ni do proslavljanja, zdrži, ker v nasprotnem primeru boš svoj rojstni dan slavil sam. 

Saj ne da te strašim, vendar komaj čakam, da dobiš otroke. Ene take pomanjšane tebe. Ne dvomim, da se boš znal soočiti z bruhci pa s kakci. Fuzbal boš gledal, ko/če bodo mulci zaspali, žene se boš smel dotakniti pa po tem, ko boš opravil z otroki. Lahko ti zagotovim, da ti ne bo dolgčas. 

Torej, dragi moj kolega, naj ti bo življenje sladko kot med, teče naj ti kot mleko, živi pa v Indiji Koromandiji. Vsaj prvih pet let. Potem se boš že navadil. 

REPLY:

 

  


 

 

SestraVpetkah.si
is mobile friendly
 

2015 © iWeb   I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers